Kanon Dyer automatike

 
Si një prodhues profesional, klientëve tanë ne u ofrojmë prodhime me cilësi dhe performansa të larta, prodhim dhe aftësi inxhinierike në këtë fushë.
 
Zgjidhje më të mira sigurie dhe cilësie, të cilat janë të domosdoshme për vendin tuaj, dizajn i duhur, material efikas, prodhim i duhur, instalime cilësore dhe procese cilësore menaxhimi.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dyer të shpejta

 
dyer me shpejtësi të madhe në industri
 
 
 
 
 
 

Dyer për garazh

 
dyer të dizajnuar speciale për automjete
 
 
 
 
 
 

Dyer oborresh

 
zgjidhe për oborrin tuaj
 
 
 
 
 
 

Dyer hermetike

 
dyer hermetike-rrëshqitëse me plumb
 
 
 
 
 
 

Dyer industrial

 
dyer për përdorim industrial
 
 
 
 
 
 
 
 

Dyer rrethore

 
dyer rrethore automatike bashkëkohore
 
 
 
 
 
 

Dyer kundër zjarrin

 
dyer profesionale
 
 
 
 
 
 

Rolo çelik

 
dyer estetike dhe sigurie për nevojat tuaja
 
 
 
 
 
 

Dyer me sensorë

 
dyer te mençura me dizajn elegant
 
 
 
 
 
 

Dyer teleskopike

 
dyer te mençura me dizajn elegant
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EKONOMIKE

 
 
 
 

PERFORMANSA TË LARTA

 
 
 
 

ERGONOMIKE

 
 
 
 

TË SIGURTA

 
 
 
 
 
 

 

PRODUKTE

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Kanon Automatik: funksionon që nga viti 1998 në Bursa me cilësi, organizim të mirë dhe të fokusuar në kënaqësinë e klientëve.
Ne rritemi dhe zhvillohemi dita ditës sipas misionit tonë dhe planeve për të ardhmen, duke respektuar rregullat etike të biznesit nga jeta.
Ne ofrojmë zgjidhje më të shpejta, qëllimi shitje -pas shitje, është kënaqësia e klientit.

Si rezultat i mbështetjes dhe shërbimeve të vazhdueshme, ne kemi përfunduar projekte të mëdha dhe të rëndësishme me standarde të larta për cilësi.
Si një kompani e fortë në tregun vendor, filluam operacione ndërkombëtare.

Në vitin 2012, Kanon Automatik, Maqedoni fillon të japë mbështetje dhe t'i shërbejë vendeve të Ballkanit dhe Evropës.

Ne kemi marrë pjesë në biznesin ndërkombëtare, kemi përfunduar me sukses projekte në Gjermani, Francë, Zvicër, Ballkan dhe disa vende afrikane si në Marok, Algjeri dhe Gana.

Kanon Automatik është gjithmonë pranë klientëve tanë për produktet dhe shërbimet teknike, proceset e projektit të tyre.

 
 
 
 
 
 

 

CERTIFIKATA

 
 
 
 

 

Si të zgjidhni derën e duhur automatike?

 
 
 

PËRZGJEDHJE E DERËS

 
Në faqen tonë zyrtare të internetit, mund t'i shikoni të gjitha llojet e dyerve ose të zgjidhni produktin e duhur me mbështetjen tonë teknike.
 
 
 
 
 

NA KONTAKTO PËR ZGJIDHJE

 
Nëpërmjet një thirrjeje telefonike, mund të informoheni për llojin e produktit, instalimin dhe çmimet. Mos hezitoni të na kontaktoni.
 
 
 
 
 

TEST DHE INSTALIM

 
Produktet më të përshtatshme për përzgjedhje, prodhim, instalim dhe shërbime pas shitjes, bëhen nga stafi ynë profesional.
 
 
 
 
 
 
 

 

REFERENCA

 
 
Shtyp butonin që të shohësh referencat tona.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Maqedoni, Kërçovë

 
Adresa:
 
Nad Pashiko 1, Oslomejski pat, Kërçovë
R. Maqedoni
 
Telefon:
 
E-mail:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TURQI

 
Adresa:
 
Veysel Karani District İnönü Caddesi
No: 420 16200 Osmangazi Bursa / Turkey
 
Telefon:
 
E-mail:
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2019 Kanon Automatik. Të gjithë të drejtat janë rezervuara. Punuar nga InOne.