Канон автоматски врати

 
Како професионален производител, на нашите клиенти им нудиме производи со висок квалитет и перформанси, производство и инженеринг вештини во областа
 
Најдобри безбедносни и квалитетни решенија кои им се потребни на вашето место, соодветен дизајн, ефикасни материјали, правилно производство, квалитетни инсталации и квалитетни менаџерски процеси
 
 
 
 
 
 
 
 

Брзи врати

 
врати со голема брзина во индустријата
 
 
 
 
 
 

Гаражни врати

 
специјално дизајнирани врати за возила
 
 
 
 
 
 

Градинарски врати

 
решение за вашите градини
 
 
 
 
 
 

Херметички врати

 
херметик-лизгачки врати со олово
 
 
 
 
 
 

Индустриски врати

 
врати за индустриска потреба
 
 
 
 
 
 
 
 

Кружни врати

 
Автоматски современи кружни врати
 
 
 
 
 
 

Противпожарни врати

 
професионални врати
 
 
 
 
 
 

Роло челик

 
естетски и безбедни врати за вашите потреби
 
 
 
 
 
 

Сензорски врати

 
паметни врати со елегантен дизајн
 
 
 
 
 
 

Телескопски врати

 
паметни врати со елегантен дизајн
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Економични

 
 
 
 

Високи перформанси

 
 
 
 

Ергономски

 
 
 
 

Сигурни

 
 
 
 
 
 

 

Производи

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Канон Автоматик: работи од 1998 година во Бурса со квалитетно, добра организирација и фокусирано во задоволство на клиентите.
Ние растеме и се развиваме од ден на ден по нашата мисија и идните планови, со почитување на етичките правила на деловни од живот.
Служиме најбрзи решенија, продажба-по-продажба целта ние задоволството на клиентот.

Како резултат на постојаните поддршка и услуги, ние завршивме големи и важни проекти со високи стандарди за квалитет.
Како силна компанија на домашниот пазар, започнавме меѓу народни операции.

Во 2012 година, Канон Автоматик Македонија почнува да дава поддршкаи да служи на балканските земји и Европа.

Учествувавме во меѓу народниот бизнис, успешно ги завршивме проектите во Германија, Франција, Швајцарија, Балкан и некои африкански земји како Мароко, Алжир и Гана.
Канон Автоматик е секогаш покрај нашите клиенти за производите и техничките услуги, процесите на нивниот проект.
 
 
 
 
 
 

 

Сертификати

 
 
 
 

 

Како да ја избереш правилната автоматска врата?

 
 
 

Избор на врата

 
На нашата официјална веб-страница можете да ги разгледате сите типови на врати или да го изберете вистинскиот производ со нашата техничка поддршка.
 
 
 
 
 

Јави ни се за решение

 
Преку телефонски повик може да се информирате за тип на производ, инсталација и цените. Не двоумете се да ни се јавите.
 
 
 
 
 

Тест и инсталација

 
Најсоодветните производи за избор, производство, инсталација и услуги по продажбата, се направени од нашиот стручен кадар.
 
 
 
 
 
 
 

 

Референци

 
 
Кликни на копчето за да ги видиш нашите референци.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Македонија, Кичево

 
Адреса:
 
Над пашино магистрален пат Охрид - Скопје бб
Р. Македонија
 
Телефон:
 
Имејл:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Турција

 
Адреса:
 
Veysel Karani District İnönü Caddesi
No: 420 16200 Osmangazi Bursa / Turkey
 
Телефон:
 
Имејл:
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2021 Канон Автоматик. Сите права се задржани. Изработено од ИнОне.